Articole recente
recent

K-othrine SC25 - utilizare contra gandacilor de bucatarie


K-OTHRINE SC25 este un insecticid piretroid, produs de BAYER având ca substanţă activă deltametrinul in suspensie concentrată (SC), extrem de eficace în distrugerea sistemului imunitar al insectelor dăunătoare. K-OTHRINE SC25 este omologat în România cu Aviz nr. 612BIO/18,06,10

Se utilizează împotriva următoarelor insecte: gândaci de bucatarie, muşte, ţânţari, păduchi, ploşniţe, molii, cărăbuşi, urechelniţe, furnici. 

Mod de utilizare și preparare a substanței de lucru folosind fiola de 5 ml
  • Pentru spații de tratat, în interior: 5 ml/0,5 L apă/10 mp; se curăță foarte bine suprafața de orice fel de resturi, organice sau anorganice, se pun 2/3 din cantitatea de apă necesară într-o pompă specific activității de dezinsecție, se amestecă și monodoză de 5 ml, turnând apoi treptat și restul de până la 0,5 L de apă, iar amestecul se aplică liniar pentru o suprafață de cca. 10-15 mp (o cameră). 
  • Mare atenție ca în procesul de preparare a amestecului să nu se contamineze apa, alimentele sau ambalajele acestora. 
  • A nu se lăsa produsul la îndemâna copiilor sau a persoanelor neautorizate. În timpul transportului, manipulării și aplicării se vor respecta normele standard de protecție a muncii și PSI. 
Iata si o descriere video a produsului:

Daca aveti experiente cu utilizarea K-OTHRINE SC25 și eficiența sa împotriva gândacilor de bucatarie, va rog sa ni le impartasiti si noua, celorlalti dornici sa scapam de acești musafiri nepoftiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.