Articole recente
recent

MAX FORCE IC GEL - produs destinat distrugerii gandacilor de bucatarie!


MAX FORCE IC GEL, produs de compania germana BAYER, este, spre deosebire de K-OTHRINE (destinat unui spectru larg de insecte), special conceput pentru distrugerea gandacilor de bucatarie si a gandacilor de canalizare.

Mie mi-a facut cea mai buna impresie acest produs, in primul rand datorita faptului ca este special conceput pentru gandacii de bucatarie, iar in al doilea rand pentru ca este gata preparat si aplicarea este foarte usoara, respectiv cu seringa in care vine ambalat. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici bobitele din 10 in 10 cm (eu asa am facut, pentru siguranta) in locurile frecventate de gandacii de bucatarie, apoi sa astepti.

Dupa prima aplicare am observat o usoara "rarire" a populatiei in prima saptamana, in a doua saptamana vizitele gandacilor au devenit si mai rare. Dupa 2 saptamani am repetat tratamentul, desi bobitele erau inca in locul in care le-am pus initial, dar am ales alte locuri si le-am dublat doza. In plus, le-am taiat, pe cat posibil orice sursa de hrana, ca sa-i oblig sa se ospateze din MAX GEL: fara firmituri pe jos, fara alimente lasate pe afara (nici macar fructe), apa stearsa, pe cat posibil, inclusiv de pe chiuveta.

Dupa aceste doua tratamente, vizitele sunt foarte rare (vin la mine de la o vecina) si atunci cand se intampla sa mai vina cate un gandac ratacit, acesta nu are sansa sa se inmulteasca la mine in casa pentru ca dispare imediat.

Conform Pest Control Expert:
MaxForce IC gel este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba avand drept substanta activa imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica, blocand functionarea centrilor nervosi ai daunatorului.
Se va trata suprafata infestata prin aplicarea metodica la distante de 1-2 m a boabelor(0.1-0.2 g) de gel MaxForce IC, insistandu-se acolo unde gandacii se ascund: in zona tevilor de scurgere de la bucatarii si bai, sub si in spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, masine de spalat), in zona tocurilor de usa, a contoarelor electrice, in colturile ascunse luminii, unde sunt crapaturi in perete sau podea.
MaxForce se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate. Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat, nereprezentand nici un risc pentru oameni sau animalele de companie isi mentine atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.
Compozitie: 100 g de MaxForce IC contine 2.15g de imidacloporide si coformulanti pana la 100 g. Mod de ambalare: seringi de 20G.
Cititi mai multe aici.

Iata si un video care descrie modul de utilizare a MAX FORCE IC GEL:

Daca ati folosit si voi acest produs, astept experientele si parerile voastre!

2 comentarii:

Un produs Blogger.